МЕНЮ
Количка

Блог RSS Feed

26 May Как да изберем своето оборудване за риболов
e-fishing 0 170
                             Как да изберем своето оборудване за риболовПод оборудване за риболов се крият доста артикули, без които рибарите не могат..
20 Apr Какво представлява фидер риболова
e-fishing 0 2230
        Фидер риболова за пръв път е практикуван в Англия.Един от най-важните аксесоари за фидер риболов е фидер въдицата и фидер хранилката. Съществу..
21 Mar Видове влакна за риболов
e-fishing 0 271
Видове влакна за риболов Какво е риболовно влакно? Влакното за риболов или така наричаното от някой ‘’корда’’ е основната част от линията за риболов, ..
22 Feb Видове куки за риболов
seomax 0 697
На пазара съществуват много марки куки, но всички знаят, че от правилния избор на куката зависи слуката при риболова. Куките имат номерация, от която ..
28 Jan Изкуствени примамки – Воблери
seomax 0 313
Воблерите са вид твърди изкуствени примамки за спинингов риболов. Те могат да бъдат изработени от специална пластмаса или специален вид дърво. Това са..
13 Dec Видове макари за риболов
e-fishing 0 320
Макарата е основна част от комплекта на всеки рибар. В днешно време макарите се делят според вида на риболова, според размера и според аванса. Винаги,..
22 Nov Каква е разликата между шаранския и фидер риболова
0 412
В тази статия ще се опитаме да подчертаем основните разлики при шаранджийския риболов и фидер риболова. Много от вас ще кажат, че и при двата вида риб..
29 Oct Света на шаранджийския риболов!
0 202
Шаранджийския риболов или така наречения дънен риболов е доста разпространен в България и не само! За много хора това е хоби и в същото време наука, к..
16 Jan Всичко най-важно за Силиконовите примамки и риболова с тях
e-fishing 0 4161
В тази статия ще разкажем на кратко за видовете силиконови примамки, както и за всичко онова, с което можем да се сблъскаме ако искаме да практикуваме..
23 Oct Как да съхраняваме влакната правилно
e-fishing 0 1099
Ежедневно ние от e-fishing.bg получаваме множество въпроси свързани с правилното съхранение на влакната, както и за правилното навиване на влакната въ..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)