МЕНЮ
Количка

Общи условия

Общи Условия за ползване на онлайн магазин за рибарски принадлежности


Уважаеми клиенти, внимателно прочетете условията за ползване преди да използвате онлайн магазин www.e-fishing.bg. Ползвайки онлайн магазина означава‚ че се съгласявате и приемате настоящите условия за ползване описани подробно по-надолу.

Лица под 18-годишна възраст могат да направят поръчка от интернет магазина само с участието на родител или настойник. Цените на стоката важат само след направена поръчка през онлайн магазин www.e-fishing.bg . Цените са в български лева с включено ДДС!

Фишинг тайм 2010 ООД като създател и собственик на интернет магазина www.e-fishing.bg ‚ Ви дава право да разглеждате всички артикули публикувани в този уеб сайт само за лична употреба с нетърговска цел. Не се разрешава артикулите да се променят‚ нито да бъдат копирани‚ публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел.


Регистрация на клиент

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез онлайн магазин www.e-fishing.bg трябва да попълни данни и да потвърди верността им в регистрационна форма‚ като по този начин създава свой клиентски профил с който се индентифицира в онлайн магазин e-fishing.bg. Интернет магазина предлага два варианта за пазаруване: като регистриран потребител (с клиентски профил) или като гост (без предварителна регистрация). И при двата варианта на пазаруване клиента е длъжен да попълни точно и ясно личните си данни‚ с цел точно и коректно изчисляване сумата на доставка‚ попълване на документи‚ товарителница‚ осъществяване на плащане, както и за точно и ясно пристигане на пратката на желаното от него мясно за получаване.

Съгласие: С поставянето на отметка в поле съгласен съм с условията на www.e-fishing.bg ‚ клиента извършва електронно изявление‚ с което декларира че е запознат с настоящите условия за ползване и ги приема.

Процедури за пазаруване: Когато направите поръчка за закупуване на продукти от онлайн магазина‚ получавате автоматично e-mail‚ съдържащ детайли за съответната поръчка. Поръчката се  оформя и подлежи на разглеждане. Направената поръчката се счита за приета от момента‚ в който служител на Фишинг тайм се свърже с вас от посочения телефон за връзка или e-mail‚ за да получи вашето потвърждение за валидността й. При оформяне на поръчка от клиента се изисква:

1. Да посочи валидни адрес за доставка и телефон за връзка.
2. Точно описание на артикулите ( цвят‚ грамаж‚ размер‚ модел‚ бройка‚).
3. В полето допълнителни изисквания‚ да се посочи ако клиента има такива.
4. За да се активира изпълнението на поръчката се натиска бутона: Добави към поръчката.

В случай че дадете неточни данни или при невъзможност да се свържем с вас за потвърждение на поръчката‚ тя ще се счита за НЕВАЛИДНА и няма дя бъде изпратена. Ако продукта от вашата заявка е изчерпан или не е в наличност‚ но все още фигурира в нашия сайт‚ ние ще се свържем с вас.

5. Клиента получава съобщение за получената поръчка‚ като то ще съдържа окончателните детайли на праткта.


Доставка и начин на плащане:

Дължимата от клиента сума се калкулира автоматично‚ като стойността й се изчислява съгласно приложените отстъпки в магазин e-fishing.bg (например безплатна доставка) и актуалните тарифи на куриерската фирма.

Доставката на стока на територията на Република България се извършва от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС, съгласно техните условия и тарифи съобразени с условията на ползване на онлайн магазин www.e-fishing.bg . Поръчаната стока се доставя от куриерската фирма на посочения от клиента адрес до врата или до поискване от офис в съответствие с актуалните тарифи за доставка.


Плащането на поръчаната стока се извършва с наложен платеж.

Безплатна доставка се изпраща само до офис на куриерската фирма. При адресиране до врата отстъпката безплатна доставка НЕ важи.

Поръчки не се изпращат в почивни или празнични дни‚ освен ако куриерската фирма изрично не го е обявила като работен.

Всяка поръчка се изпраща с опция да прегледате и тествате стоката преди да подпишете‚ че приемате пратката и платите сумата за наложения платеж.

Клиента е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да подпише товарителницата и да изплати дължимата сума.

Срок на доставка от 2 до 5 работни дни.

Потребителя трябва да има предвид‚ че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение. 

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката‚ клиентът ще бъде уведомен на посочения  от него телефен за контакти.


Безплатна доставка:

- при поръчка над 100 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес и 5% отстъпка.
- при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес и 8% отстъпка.
- при поръчка над 300 лева до 15 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес и 10% отстъпка.
- при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес и  13% отстъпка.

Безплатна доставка се прилага само за пратки‚ които са адресирани за получаване "ОТ ОФИС„ на Еконт Експрес на територията на Република България. 


Посочените отстъпки не важат за стока която е в промоция‚ както и за следните раздели:

• Раздел лодки и двигатели.
• Макара Shimano Stella SW-B.

• Макара Shimano Calcutta Conquest.

• Марка Coleman.

• Марка Anaconda.

• Марка Trakker.
• Марка Gardner.

• Марка Starbaits. 

• Продукти на Американската фирма St.Croix.
• Захранки в големи количества.

ФИШИНГ ТАЙМ 2010 ООД запазва правото си да променя настоящите уславия‚ както и да прави по–големи отстъпки. 


Авторски права:

Авторските права върху всички текстове, изображения, картинки и документи са собственост на e-fishing.bg. Всяко копиране или взимане на текстовете може да се извършва само чрез съгласието от страна на ФИШИНГ ТАЙМ 2010 ООД.


Рекламация и връщане на стока:

Клиента има право да върне стока закупена от онлайн магазин e-fishing.bg в 14 дневен срок от датата на получаване. Стоката която може да бъде върната трябва да бъде в оригинална опаковка‚ етикети и стикери‚ в добър търговски и технически вид. Пълен комплект оригинална съпътстваща документация – касов бон‚ фактура‚ гаранционна карта‚ копие от товарителницата за получаване. В случаи при които клиентът се е опитал да повреди дадената стока умишлено или да я ремонтира сам‚ тя няма да се приеме.

Разходите по връщането на стока закупена от онлайн магазин e-fishing.bg са за сметка на клиента.

Ние гарантираме‚ че продукта който изпращаме няма недостатъци намаляващи годността му за употреба.

При изпълнени всички изисквания КЛИЕНТЪТ има право да получи заплатената от него сума в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката.

ET„Fishing Time″ си запазва правата да откаже замяна на стока, върната в лошо състояние. Стока, получена в замяна, не може да бъде заменена отново. 


Гаранция и сигурност:

Фишинг Тайм 2010 ООД собственик на онлайн магазин www.e-fishing.bg заявява че е регистриран администратор на лични данни и те ще бъдат използвани само за обработка на клиентската поръчка. По никакъв начин няма да предоставяме вашите лични данни на трети лица. 

Публикувайки тази информация‚ ние гарантираме сигурна и коректна електронна търговия и неприкосновеност на личните данни на клиентите си.

Фишинг Тайм 2010 ООД си запазва правото да изтрива и/или да редактира всичко в този сайт с цел яснота и коригиране на печатни грешки.


За всякакви допълнителни въпроси или възникнал проблем се свържете с нас.

Благодарим Ви, че избрахте Нас!